Wensenboekje

wensenboekje_small"De Algemene" heeft een handig boekje ontwikkeld waarin u op een eenvoudige manier uw wensen met betrekking tot uw uitvaart kunt vastleggen.

Dit kan voor uw nabestaanden een enorme steun betekenen omdat zij dan precies uw wensen kunnen volgen, zonder zelf moeilijke beslissingen te moeten nemen.

Na het invullen adviseren wij u het boekje te bewaren bij uw belangrijke papieren zodat het snel gevonden kan worden. Ook is het goed om tegen diegenen die te zijner tijd voor uw uitvaart zullen zorgen te vertellen dat u uw wensen heeft vastgelegd.

Ook is het mogelijk om uw wensen vast te leggen in ons register.

Uw kunt het boekje vrijblijvend in uw bezit krijgen. Vul het onderstaande formulier in en geef daarbij aan dat u het boekje per post wilt ontvangen.Wij sturen het u dan kosteloos toe.

Mocht het invullen van het boekje vragen bij u oproepen dan kunt u altijd contact met ons opnemen via telefoonnummer 0343 -51 37 83 of het onderstaande contactformulier.


Contactformulier wensenboekje


Vul onderstaande velden in en klik op [verzend]. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met op. De velden met (*) dienen verplicht ingevoerd te worden.
Vul uw naam in!

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldig emailadres!

Vul uw telefoonnummer in!

Vul een bericht in!

Vul de getoonde veiligheidscode in
Toon andere veiligheidscode Onjuiste Anti Spam Code