Voorbespreking

Een voorbespreking is een geheel vrijblijvend en kosteloos gesprek met een van onze uitvaartbegeleiders waarin al uw wensen en vragen rond de uitvaart aan bod komen. Dit gesprek kan zowel bij u thuis als in ons uitvaartcentrum plaatsvinden. Uiteraard komen alle zaken rondom een uitvaart aan bod. Zij helpen u, ook als uw wensen nog niet zo duidelijk zijn, om een uw wensen vorm te geven Op basis van uw wensen kunnen zij tevens een kostenbegroting maken. Het is aan te bevelen om uw wensen dan ook vast te leggen. Dit kan op twee manieren;

Of u laat uw wensen opnemen in ons register. Wij maken dan een verslag van het gesprek dat we daarna aan u toesturen zodat u alles nog eens rustig kunt doorlezen. Een kopie bewaren we in ons register. Uiteraard is het altijd mogelijk om uw wensen later aan te passen.

Met het vastleggen van uw wensen ontlast u uw nabestaanden. Immers zij hoeven, als het onvermijdelijke moment daar is, zelf geen moeilijke beslissingen te nemen. Terwijl het voor hen ook een troost kan zijn dat ze uw laatste wensen vervuld hebben. In onze dagelijkse praktijk ervaren we regelmatig dat dit veel rust geeft.

U kunt ons altijd bellen om een afspraak te maken of u kunt gebruik maken van het onderstaande contactformulier. In dat geval nemen wij contact met u op. In dringende situaties is het aan te bevelen telefonisch contact met ons op te nemen. Wij zijn 24 uur per dag voor u bereikbaar.


Contactformulier voorbespreking


Vul onderstaande velden in en klik op [verzend]. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met op. De velden met (*) dienen verplicht ingevoerd te worden.
Vul uw naam in!

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldig emailadres!

Vul uw telefoonnummer in!

Vul een bericht in!

Vul de getoonde veiligheidscode in
Toon andere veiligheidscode Onjuiste Anti Spam Code