Voor de uitvaart

Eigenlijk moeten we wat regelen

denker_rechtsKent u hem, die uitspraak. Maar ja, de een wil er niet aan denken terwijl een ander toch eigenlijk het liefst tot in de details zelf alles wil regelen. En eigenlijk is het best wel lastig want nadenken over een uitvaart roept vragen op. Wat is er allemaal mogelijk? Hoe verloopt zo'n uitvaart nu eigenlijk precies? Wat kan ik wel en niet van te voren regelen?

Ons boekje "Aanwijzingen voor mijn nabestaanden" is een nuttige handleiding waar vrijwel alle aspecten van een begrafenis of crematie aanbod komen. Verder treft u op de pagina Links een aantal websites aan waar u veel informatie over allerlei aspecten rond de uitvaart kunt vinden.

Maar ook nu kunt u een beroep doen op ons. In een vrijblijvend persoonlijk gesprek kunnen wij al uw vragen beantwoorden. Ook is het mogelijk om aan de hand van uw persoonlijke wensen een kostenbegroting te maken. Zo krijgt u ook inzicht in de financiële aspecten van de uitvaart. Voor dit gesprek komen wij bij u thuis, maar natuurlijk is het ook mogelijk om het te combineren met een bezoek aan ons uitvaartcentrum.

Via ons telefoonnummer 0343 – 51 37 83 kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken, maar u kunt natuurlijk ook gebruik maken van het contactformulier op deze site. In dat geval nemen wij contact met u op.