Rouwdrukwerk

Rouwbrieven
Veelal kiest men er voor om het overlijden kenbaar te maken door het versturen van rouwbrieven en / of het plaatsen van een rouwadvertentie in een regionale- of landelijke krant. De tekst voor de rouwbrief is heel persoonlijk. Soms is het moeilijk om de juiste woorden te vinden. Onze medewerkers kunnen u behulpzaam zijn om uw gevoel onder woorden te brengen.

Door onze samenwerking met een extern grafisch bedrijf zijn wij in staat allerlei soorten rouwbrieven met bijbehorende enveloppen te leveren. Van een eenvoudige uitvoering met enkel een zwarte of grijze rand tot uitvoeringen in fullcolour. Onze medewerkers beschikken over verschillende voorbeelden waaruit u een keus kunt maken. Natuurlijk is het ook mogelijk om uw eigen afbeelding, symbool of foto op de brief te laten drukken. U kunt de rouwbrief dan zeer persoonlijk vormgeven..

Ook het plaatsen van een rouwadvertentie kunnen wij voor u verzorgen. Denk eraan dat de tarieven van met name de landelijke dagbladen erg hoog kunnen zijn.

Aandachtspuntje
Met enige regelmaat komt het voor dat personen met minder goede bedoelingen de rouwadvertenties gebruiken. Denk bv aan inbraak tijdens de uitvaart of allerlei ongewenste reclamebrieven na de uitvaart. Om dit moeilijker te maken is het mogelijk om, voor u geheel kosteloos, gebruik te maken van ons correspondentieadres: Cordesstraat 2, 3971 VK Driebergen-Rijsenburg. Wij verzamelen de ontvangen post en zullen die dan bij u bezorgen.

Gedachtenisprentjes
Sommige mensen kiezen ervoor om tijdens de uitvaartdienst een gedachtenis- of bidprentje uit te reiken. Ook hiervoor beschikken wij over vele uitvoeringen en ook hier bestaat de mogelijkheid tot het plaatsen van een foto of andere persoonlijke afbeelding.

Liturgieën
Voor een goed verloop van een uitvaartdienst kan het handig zijn als de belangstellenden de beschikking hebben over een liturgie. Veelal wordt de liturgie door u samengesteld met de voorganger. Wij kunnen zorgdragen voor het drukken van de liturgie.